Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Водолей

ПЪЛНАТА СУПЕР ЛУНА ВЪВ ВОДОЛЕЙ НОСИ ОГРОМНА ПРЕЧИСТВАЩА СИЛА, ВИСОКИ ИДЕАЛИ, КРЕАТИВНОСТ И СВОБОДА

Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Водолей статия ,

Пълнолунието във Водолей ще настъпи на 12 август в 03:35 ч. и ще бъде енергийно свързано с високите вибрационни честоти на този знак. А в астрологичен план Водолей е въздушен и фиксиран зодиакален знак. Той носи идеалите на свободата, братството и равенството , на прогреса и новите технологии, на глобалната свързаност. Негов управител е планетата Уран, символ на мощни еволюционни промени, които ще доведат до нова ера на Земята. В личен план дарява с оригинална мисъл, креативност, творчество и стремеж към свобода. Уран носи внезапните революционни промени в живота на човека и разчиства пътя за изграждането на нов ред в личен и общочовешки план.

Пълнолунието ще окаже по-голямо влияние най-вече за хората от фиксирания кръст на зодиакалните знаци – Телец, Лъв, Скорпиони и Водолей и на тези които имат важни астроточки в тях. Енергията е мощна и освобождаваща, защото по традиция пълната Луна носи осветяване на наболял проблем или ситуация. Кулминация и приключване. Намиране на своеобразно разрешение на важен въпрос. Освобождаване от излишния емоционален и психологически багаж, който ви тежи. Това е времето да пуснете вашите страхове и неувереност, да се разделите с нараняващите ви хора и модели на поведение, които сте следвали през последните две седмици и дори предходните 6 месеца. Едновременно с това енергията е зареждаща, подготвяща място за новите начала, които ще посявате в бъдеще.За новите контакти и хора, които ще поканите в живота си. Водолей носи порив към свобода, креативност, нови хоризонти. Ще се свържете със своите високи идеали, оригиналност, обновление, желание за напредък. Ще търсите нови пътища, ще създавате нови приятелства и общности, които да отговарят на вашите духовни, интелектуални и социални нужди.

Водещата астрологична тенденция на периода отново е квадратурата между Сатурн и Уран. Конфигурацията налага нужда от промяна и трансформация по линията на изграждане на нови структури в живота ви и в отношенията ви с другите на всички нива – лични, интелектуални, емоционални, материални и социални. Те трябва да лежат на една нова основа и това е точния момент за оформяне на новите ви ценности и път за постигането им. Дошло е времето да преосмислите връзката си със самите вас. Да удовлетворявате потребностите си по един здравословен, освобождаващ и креативен начин. Активациите, които прави, говорят за подчертана емоционалност и желание за освобождение от всичко, което ви тежи като психологически и емоционален багаж. Ще бъде много интензивна тенденция, продължаваща през следващите две седмици и до 6 месеца. Особено в областите, където са разположени Сатурн и Уран в картата ви. Но трябва да сте осъзнати да пуснете неработещите модели, навици, взаимоотношения, работа, проекти и др.Важно е да се разделите със страховете си.

Луната е в съвпад със Сатурн и има едно подчертано усещане за ограничения на ресурси, стагнация, отговорности. Особено ако прави всичко плашещо, сериозно, отговорно и трудно. Сатурн изисква много целенасочена работа, но тя трябва да е свързана с новата насока на Уран. Ще се усеща като период на борба между старото и новото. На сериозна преценка какво да оставите и какво да пуснете или трансформирате в живота си. Ще получите и яснота, за да направите прехода.

Квадрата на Луната във Водолей с Уран в Телец може да ви донесе различни изненади и ситуации, неочаквани промени. Енергията може да действат като шок,разтърсване, осъзнаване. Възможно е да изпитвате дори и страх и неудовлетворение, ако нещата, които сте стартирали в началото на годината при новолунието във Водолей, не ви удовлетворяват. Енергията е напрегната и тежка, възможно е усещане за емоционална криза, сковаване, ограничение на вътрешно ниво в дните около пълнолунието. Хубавото е, че все пак Слънцето и Венера са в Лъв. Наскоро се отвори и мощната огнена енергийна вълна на Лъвският портал. Постарайте се да насочите мислите си в положителна насока и обстановка. Съберете се с приятели, фокусирайте се върху нещата, които искате да получите и мечтайте смело. Доверете се на интуицията си. Бъдете отворени за прозренията, новите възможности, мечтите. Радвайте се на живота и се наслаждавайте на хубавите моменти, които създавате със своите позитивни мисли. Визуализирайте мечтите си смело, защото Уран носи тази мощна енергия на промяната.В края на месеца планетата ще стане ретроградна и ще насочи енергията си за робота на вътрешно подсъзнателно ниво.

Слънцето в Лъв иска разгръщане на талантите, реализация и пищност, а Луната във Водолей – желанието за свободна изява. Трябва да намерите вашият точен баланс в този процес. Опозицията на светилата ще ви подтикне да направите своите избори, в които ще се срещнете с резултатите от вашите предишни действия.Акцентът ще бъде върху това до колко вие умеете да проявявате реално себе си в живота. Своята същност като пълноценна личност и своите желание и мечти. Успявате ли в ежедневието си да защитавате своите истини и да постигате своите цели. Дали си позволявате свободата на изява за да достигнете до най-висшите си ценности. Можете ли да се наслаждавате на живота който сте изградили и умеете ли да създавате хубави моменти за вас и хората, които обичате. Луната във Водолей ви прави изключително чувствителни на тема лична свобода, креативност, оригиналност.

Изключително важен аспект е съвпадът между Уран, Марс и Северния възел в Телец. Той носи период на бързи и необходими еволюционни промени за човечеството. Разрушаване на старите модели и социални структури и революционно заменяне с нови. Многото планети във фиксираните знаци искат трансформация на статуквото чрез пътя на Уран и Северния възел.В личен план ще усещате нужда от нова по- свободна изява , която да съответства на вашите потребности и ценности в този момент. Необходима е и повече толерантност в общуването на всички нива – личния живот, приятелите, деловите партньорства, социалните контакти. Хубаво ще е да се търсят нови начини, чрез които който си партнирате с живота по-успешно. Понякога интуитивно ще се налага да правите промените в движение, защото периода е доста динамичен в енергийно отношение. Хубавото в случая е, че ще можете да се вслушвате във вътрешния си глас и усет за истинност, да намирате верния път. Тази новаторска и свободолюбива енергия на пълнолунието ще ви води по перспективните пътища, разкриващи нови възможности.

Луната във Водолей ще ви подтиква да бъдете полезни както за себе си, така и за другите. Да се усъвършенстване с нови идеи. Ще осъзнаете нуждата от нов вид комуникация , ще търсите нова информация и ще творите своята мечтана реалност. Това пълнолуние чертае възможности за нови посоки и хоризонти. Пътят преминава през намиране на своите хора, групи екипи и съмишленици, изява на талантите и креативността ви. Търсене на нова информация и технологии, които ще доведат до ново качеството на живота като цяло. За целта ще трябва да бъдете смели и да рискувате да се промените. В момента Плутон е ретрограден и ще изисква да се освободите от страховете си, да се разделите с манията за контрол, да я пуснете да си отиде, както и всичко друго, което вече е изчерпало ролята си в живота ви. Вкопчването в старото е губеща позиция, мания за контрол липса на развитие. Спиране на самия себе си. Слънцето в Лъв обаче ви дава едно доверие в собствените ви сили.Чертае пътя на сърцето. Носи ви емоционална зрялост, приемане на новото. Света се променя и вие сте част от промяната и потока на живота. Подтиква ви да развивате своята любов и грижа към хората, доброта, щедрост, чувствителност. Да имате повече доверие и на себе си и на звездите.

По традиция можете да напишете и своите желания за освобождаване по темите на Водолей. Те са: раздяла с липсата на обективност, нежелание за познание и развитие, трудности в създаването на контакти. Освобождаване от всички видове страхове за бъдещето, емоционалната отчужденост, закостенелите възгледи, страха от ангажираност, липсата на креативност и поемане на рискове в името на едно по- добро бъдеще. По отношение на здравето Водолей управлява глезените и прасците, спазмите, циркулацията на кръвта, разширените вени.

Примерни желания за освобождаване:

  1. Освобождавам се от всички страхове за бъдещето и нежеланието да пусна старите модели, които вече не работят за мен!
  2. Освобождавам се от липсата на обективност!
  3. Освобождавам се от отчуждаването и трудностите при създаване на контакти.

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено