Изображение - Human Design - Астрология - Огън

ОГНЕНАТА ЕНЕРГИЯ ДАРЯВА УСПЕХ ЧРЕЗ ЛИДЕРСТВО

Изображение - Human Design - Астрология - Огън статия ,

Огнените знаци са много енергични и това им помага да постигат успех. Представителите на тези знаци са много егоцентрични и това е тяхната природа. Те са създадени да бъдат такива, за да успеят. Тези хора обикновено са лидери в живота защото имат много състезателна натура и са решени на всичко, за да успеят. Те искат да ръководят другите и в семейството и в живота. Но за целта те трябва да работят и да придобият власт и авторитет. Да заемат важен пост, да постигнат своята финансова стабилност и независимост. Тези хора трябва първо сами да открият и извървят пътя към успеха и тогава да го покажат на другите.

Когато огънят се използва разумно, той има благотворно влияние. На него можете да си сготвите и да се стоплите. Но не бива да се забравя ,че той може да изпепели всичко и да наранява. Така че хората с огнен елемент са много опасни. Особено, когато се борят за първенство или се чувстват нереализирани. Те са гневни, егоистични и безцеремонни, особено нереализираните жени с огнени знаци. Те харчат ценната си огнена енергия за конфликти, интриги и унищожение , а не за сътворение. Хората с огнена енергия трябва да бъдат много осъзнати в своите действия и в живота изобщо.

Когато използват енергията си по позитивен начин, те учат другите кака да постигат успех. Девизът им е „Правете това, което правя АЗ и както го правя АЗ и ще постигнете успех“. И това е вярно. Когато вече са постигнали своя успех не е необходимо да учат другите как става това. Хората сами ще отидат при тях и ще искат да черпят от опита им. Да научат тайната на успеха. Не е достатъчно да имате само Слънце в огнен знак, за да сте лидер. Колкото повече планети имате в огнените знаци, толкова по- бързо ще стигнете до успеха и ще почнете да споделяте опита си и да ръководите другите.

Огнената енергия е много дейна и активна. Тя работи за успеха по един естествен начин във всички сфери. Такива хора обикновено успяват да реализират дори и най- малките възможности ,за да се докажат и да постигнат успех . Ето и пътя на трите огнени знака в постигането на успеха.

Овните са лидери, откриватели и пионери. Умеят да изграждат свой собствен имидж. Успехът идва чрез създаване на своя собствена марка. Те трябва да станат отлични професионалисти в своята област и да се наложат. Само така ще постигнат своя успех.

Лъвовете трябва да създадат своето собствено царство, където да разгърнат своя потенциал. Това може да бъде своя собствена организация или движение, частна или държавна фирма с големи мащаби. Те обичат да ръководят и да покровителстват онези, които са им предани.

Стрелците обичат да придобиват знание и да го предават на другите. Това е тяхната сила. Те постигат успехи в области като образование, преподаване, менторство. Учат другите на баланс между материалното и духовното в живота. На философия, право, истина. Тяхната мисия е да насочват другите по правилния път в живота.

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено