Blog thumbnail

АСТРОЛОГИЧЕН ПАРАЛЕЛ ЗА 2023 ГОДИНА – СИНТЕЗ НА ТРАДИЦИИ И ТЕНДЕНЦИИ

Blog thumbnail статия ,

За разлика от западната астрология в китайският зодиак всяка година има свой зодиакален знак. Годините на Заека са – 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023. В китайската традиция Заекът се свързва с дипломатичност, висок морал и социална ориентация. Зайците са мили, грижовни и много игриви. Доста са привлекателни за противоположния пол, обожават да се забавляват и лесно създават връзки. Чистосърдечни и гостоприемни са. Умеят да слушат с внимание своите събеседници и да правят добро впечатление. Обичат да поддържат интереса към себе си. Другите ги намират за очарователни, топли и общителни. Зайците държат на външния си вид, носят стилни дрехи и имат добри обноски. По природа са много открити, винаги готови да изразяват истинските си чувства. Обичат социалните изяви, но трябва да избягват суматохата, защото ги стресира. Зайците имат много страхове и са вътрешно неуверени и колебливи. Въпреки това, са изключително интуитивни и съобразителни. Когато усетят момента са бързи и веднага улавят появилите се възможности. Могат да изпреварят всички. Хубаво е да намират повече време за своите близки и по всякакъв начин да им показват колко държат на тях.

Новата 2023 г. ще бъде подвластна на Водния заек, който в западната астрологична система съответства на зодия Телец. Ако сте родени в годините на Заека, това ще бъде много силна година за вас. Хубаво ще бъде да носите червено или амулет от нефрит. По принцип Зайците предпочитат цветовете червено и розово, а връзката им с нефрита е легендарна. Годината ще ви донесе много нови възможности за подобряване на вашия живот и намиране на най-подходящото поприще за развитие. Ще ви тласка към пробуждане за важните неща от живота, на които трябва да наблягате, за да бъдете истински щастливи. Ще осъзнаете, че дребните детайли в действителност имат най-голямо значение. Това ще бъде година на разбирателство, хармония, здраве и развитие.

За останалите зодиакални знаци 2023 годината ще бъде доста динамична. Ще предложи нови ситуации, изискващи бързо адаптиране и действие. Възможни са прояви на страхове от провал. Ще трябва да имаме повече самоувереност и самоконтрол, да не се оставяте под влиянието на чужди съвети. Това ще бъде големият изпит за смелост, издръжливост и усърдие, с които да преминете успешно. За част от зодиите годината ще бъде пълна с емоции, избягвайте крайностите във вашите решения. Ето и прогнозата за отделните зодиакални знаци за 2023 година.

Овен

В годината на заека ще пожелаете да опитате нещо ново в професионален план. Ще имате успех, но трябва още в началото на годината да потиснете своят прекален егоцентризъм и бурна емоционалност. Така ще успявате да печелите много приятелства и ще си спестите различни бъдещи проблеми във взаимоотношенията с околните. В любовния живот ще поставите основите на дълготрайна и стабилна връзка. Очакват ви успешни и щастливи срещи от юни до септември, а през октомври връзката може да стане по-сериозна. Възможно е да решите да предприемете следващата стъпка във любовните отношения. В края на годината очаквайте приятна изненада. Имате шансове да полетите от щастие.

Телец

Прекрасна година, изпълнена с възможности за професионално и духовно израстване. Много енергия, идеи, проекти, които ще ви предоставят възможности за свобода на изявите и материални придобивки. Избирайте внимателно своите дейности, за да вложите енергията си в неща, които ще ви накарат да се чувствате наистина доволни. Любовният ви живот също ще процъфтява, ще носи усещане за хармония и спокойствие.

Близнаци

В началото на годината ще бъдете доста разпилени, трудно ще успявате да взимате бързи и правилни решения в професионален и личен план. Ще ви пречат главно прекалената нерешителност, страхове, колебливост или сантименталност. Възможно е да бъдете подведени от користни и неискрени хора. Проверявайте представената ви информация и премисляйте нещата от всички страни. Възможно е да се сблъскате с препятствия и трудности от различен характер или да загубите доверие в хората. От средата на годината нещата ще тръгнат в положителната посока. Притесненията, страхът и стресът ще си отидат. Годината ще продължи с възможности за удовлетворение, в материален и духовен план, спокойствие, романтика и много любов.

Рак

Година за амбициозни планове, упорита работа и професионален растеж. Ще бъдете много мотивирани за преминаване на качествено ново ниво и ще го постигнете. В любовта също ще ви върви. Необвързаните могат да срещнат подходящ партньор с когото да се чувстват спокойни и щастливи. Споделяйте повече време с любимите си хора. В средата на годината някои от вас ще трябва да решават дали да продължат връзка, която е изчерпана в духовен план.

Лъв

Прекрасна година за успешни професионални изяви и нови хоризонти. Изпълнена с много положителни емоции и преосмисляне на живота. Очакват ви важни житейски събития и повече духовност в живота. Прекрасни спомени, много пътувания и екзотични дестинации. Време за любов и романтични преживявания.

Дева 

Годината ще носи много динамика и положителни промени в различен план. Бъдете достатъчно гъвкави и адаптивни, за да се възползвате от предоставените ви възможности на макс. Ще държите да покажете висок професионализъм пред ръководството. Така ще затвърдите своите позиции в работата и способността за израстване в кариерата. В личен план ще търсите дълготрайни и солидни връзки. Свързване на дълбоко духовно ниво. Очакват Ви наистина вълнуващи моменти, които могат да променят изцяло живота ви. Забравете за присъщата си взискателност и критичност. Доверете се на романтиката, която ще внесе свежа струя в интимния ви живот. Очакват ви интересни предложения, много настроение и прекрасни мигове.

Везни

Годината за Везните ще бъде успешна в различни аспекти от живота. Още в първите месеци, ще чуете емоционална новина, която ще ви направи истински щастливи. През 2023 година ще почувствате силната нужда от контакт с влиятелни хора. Общуването с тях ще ви зареди с идеи за бъдещето ви. В професионален план ще бъдете изключително мотивирани. През втората половина от годината ще успеете да реализирате успешно своите проекти. За вас това ще бъде една ярка и запомняща се година, наситена с хубави емоции и важни събития в живота.

Скорпион

Прекрасна година за учение, творчество, получаване на нови знания и разгръщане на скрити таланти. Ще се наложи да обръщате внимание на дребните детайли, които наистина ще се окажат особено важни. Тъй като ще бъдете изключително дипломатични и гъвкави ще успявате да се справяте с лекота с проблемите, които ще изникват по пътя ви. Мисълта ще бъде по-концентрирана и целенасочена. Ще приключите с дейности, водещи до разпиляването в различни посоки. Наистина ще творите чудеса, подпомагани от енергията на успеха в различни области от живота: проекти, бизнес, кариера, социални контакти… Вие сте планирали всичко, знаете какво искате и как да го получите. Онези, които се занимават с изкуства ще достигнат завидно съвършенство. Очакват ви високи постижения и в професионален и обществен план. Възможно е дори да поемете в нова посока, да работите в сфера, която изключително много ви харесва. Ще бъдете окрилени от вдъхновение, вяра в собствените ви възможности и стабилизиране на финансовото състояние. В годината на Водния заек късметът ще ви следва навсякъде. Предстоят ви важни промени в любовта. Възможни са и раздели, но ще са за добро. Ще се радвате на щастието на споделената любов, която ще идва от дълбоко духовно ниво. През лятото ви предстои интересно пътуване, което ще ви зареди с много мотивация и интересни преживявания. Ще се наслаждавате на щастието и любовта. Годината за вас ще бъде изключително успешна.

Стрелец

Годината на заека ще бъде изпълнена с много събития, избори и решения. Те ще бъдат най-вече в областта на връзките и партньорствата. Ще трябва да вземате бързи, обмислени и интелигентни решения, за да оптимизирате тази област. Първо ще се наложи да си изясните определени взаимоотношения, в които ще трябва да се съсредоточите и да бъдете гъвкави. Това ще създава известно напрежение в началото на годината. Възможно е да станете по-чувствителни към половинката, по-раними и избухливи. Има вероятност за проблеми в емоционалната сфера, които ще се уталожат към средата на годината. Като цяло годината ще бъде успешна. Пазете се от недоброжелателни колеги, които ще се опитват да създават проблеми в работата. Бъдете по-предпазливи и по- малко доверчиви. Ако се справите добре с тази задача в работата всичко ще бъде спокойно. Още в началото на годината ще сте настроени на романтична вълна. Ако се справите с кризата ще се радвате на щастие в любовта. Ще се върнат множество емоционални спомени от миналото, които ще ви изпълват с топлина.

Козирог

Годината на Водния заек може да започне с известна несигурност на вътрешно ниво. Възможно е да сте обзети от страхове и съмнения, които бързо ще се разсеят и като цяло 2023 ще бъде много успешна за вас. Умело ще преследвате своите цели и така ще постигнете успехи. Възможно е да получите просветление и интересни решения в професионален план. Вероятно и да смените попрището и кариерата. В любовта ще изживеете много приятни моменти. Възможно е задълбочаване на романтичната връзка. Към средата на годината може да решите да се обвържете трайно. Предстоят ви мотивиращи срещи в работата. Годината ще е успешна и ползотворна в различни области от живота.

Водолей

За вас Водолеи годината на Водния заек ще стартира успешно. Във всеки случай обаче е добре да сте внимателни в работата и да оценявате трезво всичко, което се случва в живота ви.

Бъдете по-умерени и съсредоточени, особено в кариерата. Може да се появят обстоятелства, които да ви носят усещане за известна нестабилност. Ревизирайте внимателно отношенията със своя ръководител. Покажете максималните си способности и креативност в работата. Ако съумеете да го направите, в професионален план година ще бъде успешна. Бъдете по амбициозни и по-далновидни, за да постигнете своите цели и осъществите плановете си. Очаква ви изненадваща емоционална среща с човек от миналото ви. В средата на годината ще се възобновят романтични чувства и ще започнете да кроите планове за съвместно щастливо бъдеще. Годината ще ви поднесе красиви моменти на емоционална топлина и една истински споделена любов.

Риби

През 2023 година под влиянието на Водния заек ще се почувствате по-сигурни в материален план за своето бъдеще. В началото на годината е възможно да сте малко по-предпазливи, заради травми от минали неуспехи. Въпреки това няма от какво да се притеснявате. Годината за вас ще бъде ползотворна в много отношения. Ще носи мир спокойствие, романтика и положителен заряд. Ако се опитате да овладявате пристъпите на своята натрапчива ревност, ще се радвате на едни истински и силни романтични взаимоотношения със своя партньор. Ще се успокоите психически и ще се радвате на романтична и силна любов.

Желаем Ви късмет!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено