Blog thumbnail

ВОДНИЯТ ЗАЕК НОСИ МИР, СПОКОЙСТВИЕ, РАЗМИСЪЛ И КЪСМЕТ

Blog thumbnail статия ,

Според китайския зодиак на 23 януари, започва годината на Водния Заек, която ще продължи до 22-ри февруари 2024 г. Зодиакалният знак на Заека и присъщата му милост и грижа е свързан с древната китайска легенда за Нефритеният император. Преоблечен като стар просяк владетелят искал да си намери надежден помощник. За да спаси от глад стария просяк, Заекът решава да се жертва, скачайки в огнището. Императорът разкрива истинската си същност и отвежда Заека на Луната, където заедно създават Елексира на живота.

 Заекът е известен с нежния си, безгрижен и игрив дух, но може да се движи скоростно и ловко, когато настъпи подходящия момент за действие. Въпреки, че Зайците са склонни да бъдат послушни и мили те умеят да чакат търпеливо. Да изучават внимателно всеки детайл, за да изберат най-подходящото време за делата си. Годината на Водния Заек обещава периоди на почивка и размисъл. Енергията е грижовна и спокойна, поставя се акцент върху вътрешния свят и преживяванията. В китайската философия, зайците символизират търпението и късмета. Освен това се свързват с Луната. След 23.01.2023 г. промяната в енергията ще бъде осезаема, ще носи благост, и късмет, много нежност и грижовност. Елементът Ин е носител на женската енергия. А водата олицетворява чувствителността, интуицията, мъдростта.Това са енергиите и качествата, с които ще ви дари като цяло 2023 година. По подобие на Заека, ако изберете правилно моментите си за действие през 2023 г. ще се радвате на благоденствие и късмет.

За онези от вас, които не са запознати с китайския зодиак, ще представим съответните години и знаци. Можете да намерете своята китайска зодия според годината на раждането си.

Заек 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023 

Дракон 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 

Змия 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Кон 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014 

Коза 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015 (към тях Заека има особени симпатии)

Маймуна 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016 

Петел 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017 

Куче 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018 (отлична година за Кучетата)

Прасе 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019 (също сред любимците на Заека)

Плъх 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 

Бик 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021 

Тигър 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Ето какво ви очаква според китайския хороскоп през годината на Водния заек.

Заек

За вас се очертана една много благоприятна и обещава година с добри постижения и резултати в повечето аспекти от живота . Очакват ви и успехи в любовния ви живот, особено през първото тримесечие. После обвързаните може да се сблъскат с някои предизвикателства или дори раздяла. В кариерата всичко ще се подрежда прекрасно, особено ако не сменяте своята работа до края на годината. Ще има много финансови печалби, но и доста разходи, основно поради липса на правилна преценка за ситуациите. Добре е да бъдете пестеливи все пак. Здравето ще бъде стабилно, но се пазете от инцидентни и наранявания.

Дракон

Драконите ще напредват бързо в живота. Обвързаните ще се насладят на щастливи мигове със своите половинки. Но тези, които наскоро са влезли във връзка, може да имат известни проблеми в любовния живот.Бъдете търпеливи и умерени във всичко. Необвързаните имат шансове да срещнат своята половинка в живота. В професионален план ще работите упорито. Очакват ви добри възможности за напредване в кариерата. Финансовите постъпления ще бъдат на приливи и отливи. В здравословен план са препоръчва да започнете практикуване на някакви упражнения и йога, за да подобрите общото си състояние.

Змия

Годината ще е богата на хубави промени и емоции. В любовта ще ви върви. Очакват ви романтика и щастие. Намерете необходимия баланс между работата и личния живот. Възможна е конкуренцията от страна на колегите на работното място. Това ще създаде известни пречки и напрежения в работата. Бъдете внимателни с опонентите си. Във финансово отношение годината е добра. Обърнете повече внимание на здравето си. Правете редовни прегледи, не отлагайте посещението при специалист.

Кон

За Конете 2023 година ще е динамична. Водният заек ви обещава време за романтика и успешни любовни взаимоотношения. Самотните също имат големи шансове да срещнат правилния за тях човек. В работата са възможни известни трудности, но те бързо ще отминават. Ако сте избрали вече своето поприще работете стабилно за трупане на опит. Затрудненията ще са по-скоро с временен характер. Паричните постъпления ще са динамични. Добре е да спестявате по някой лев за вашата финансова сигурност. Резервите могат да ви помогнат в евентуалните по-трудни периоди. По отношение на здравето бъдете особено внимателни.Направете си профилактични прегледи и не спестявайте консултации с лекар.

Коза/Овца

За Козите предстоят трудности и предизвикателства, но те ще ви направят по-силни и устойчиви. В любовният живот също ще има известно напрежение заради вашата склонност към мания за контрол. Дайте повече въздух на партньора, не го задушавайте. Взаимно си осигурете повече време за лични интереси, един без друг, и срещи с приятели. В професионален и бизнес план всичко ще върви добре. Възможно е да получите повишение или да се преместите на по-добра работа. Следете за появата на добри възможности. Може да се наложи да обърнете повече внимание на близък човек, който ще има нужда от помощ.

Маймуна

Родените под знака на Маймуната ще имат една щастлива, спокойна и успешна година. Очакват ви хубави промени, възможности за сключване на брак или съвместно съжителство с любимите. Много романтика и хубави спомени.Обаче партньорите, които все още не са готови за брак не бива да бързат. Точният човек ще дойде при тях, когато най-малко очакват. Кариерата през 2023 г. ще поеме в положителна посока. Маймуните трябва да работят за постигане на целите си с търпение и прозорливост. Да следят за добри възможности и да имат повече вяра в собствените си сили.Очаква ги добро здраве.

Петел

Петлите през 2023-та година ще трябва да внимават в семейните взаимоотношения. Възможно е напрежение и провеждане на сериозни разговори в тази насока. Обсъдете своята връзка с любимия и бъдете толерантни към неговите нужди и позиция. Проблемите ви не са случайни, променете начина на комуникация. Свободните представители от двата пола могат да срещнат важен за тях човек. В здравословен план годината ще е отлична. Финансите и работата ще са променливи. Обмисляйте внимателно всяка своя стъпка в тези сфери от живота си.

Куче

Успехи и голям късмет ще имат Кучетата. Очакват ви печалби, но са възможни и конфликти в работата.В любовта ще трябва да бъдете по-убедителни, за да спечелите партньора. Може да се наложи да промените нещо в себе си, за да изградите здрава връзка с любимия човек.Покажете му какво цените в него и на какво държите по отношение на вас. Финансовото състояние определено ще ви радва. В работата бъдете по внимателни и дипломатични с колегите. Здравето също е добро. Може превантивно да помислите за повече спорт или здравословни диети.

Прасе

В професионален план годината на Водния заек за вас ще бъде ползотворна. Това ще даде възможности да разширите кръгозора си и да инвестирате в нови бизнес начинания. Всичко онова, което сте чакали в последните няколко години ще можете да получите сега. В любовните отношения има се постарайте за укрепването на връзката. Накарайте любимите хора да се почувстват специални. Началото на годината ще донесе повече добри възможности за романтичните взаимоотношения – укрепване на старите и създаване на нови такива. Позволете се повече почивка, развлачения и избягвайте прекомерния стрес и излишното напрежение. Погрижете се за здравето си. Добре ще ви се отразят някакви дихателни и релаксиращи техники.

Плъх

Плъховете ще имат късмет и щастие в годината на Водния заек.Това се отнася най- вече за любовните връзки. Необвързаните ще намерят любовта на живота си през тази година и ще цъфтят от щастие.Очаква ги и възход в кариерата. Годината ще им предостави достатъчно възможности, за да се докажат. Финансовите приходи ще растат, защото можете правилно да управлявате парите си и да ги инвестирате успешно. Здравето също ще бъде добро.

Бик

Обвързаните представители на знака ще се радват на разцвет в любовния живот. Връзката им с любимия човек ще бъде по-силна и дълбока от всякога. В годината на Заека необвързаните ще трябва да почакат, за да открият половинката си. Едва в края на годината ще им се отдаде тази възможност. В професионалният живот на Бика ще има известна несигурност, която ще отзвучи до края на годината и нещата ще започнат да се нормализират. Бъдете предпазливи по отношение на своите финанси, тъй като харченето може да се окаже проблем в бъдеще. Годината ще е добра в здравословен план.

Тигър

Водният заек обещава година на просперитет, късмет и изобилие за Тигрите. Професионалният живот ще процъфтява. Срещите с хора от бизнес средите ще разкриват нови шансове и благоприятни възможности за растеж. Хубаво ще бъде да се насочи вниманието и към нови източници на доходи, които ще затвърдят финансовата стабилност. Благоприятни възможности за изяви в социалния живот ще повишат престижа. В любовта също ще има успех. Във връзката с партньора ще доминират спокойствието и хармонията. В романтичен план, за свободните представители на знака, предстои прекрасна година. Много флиртове, любов и признания. Обърнете внимание на здравето си и се пазете от простуди.

Как да привлечем късмета в Годината на Черния заек: 5 важни правила

За да намерите своя китайски знак, сравнете годината си на раждане (тъй като лунната година започва на различна дата всяка декада, проверете внимателно дали рожденият ви ден е през януари или февруари.

Китайски зодиак – Хороскоп за годината на заека

Според китайския календар 2023 ще бъде годината на Заека. Еквивалентът на този знак в западния зодиак е зодия Телец.

Годината на Заека оставя впечатление за енергичен период, изпълнен със съдбовни промени. 2023-а се счита за спокойна година, по време на която всички промени и иновации ще са очевидни, прозрачни, логични и лесни за разбиране.

На пръв поглед 2023 може да изглежда доста обикновена, но под маската на оптимизма и безгрижието се крие душата на заек, чийто известен страх от почти всичко трябва да се вземе под сериозно внимание. С други думи, следващата година може да бъде белязана от внезапни промени, възходи и падения, финансови сътресения и социален смут. Именно затова е важно да изградим морална сила и устойчивост, с които да се изправим срещу кризите и негативните тенденции.

Както може да допуснете, (четете още: Черен заек: какво означава символът на 2023).

Зайците са социални и привлекателни за мнозина, но може да не са склонни да бъдат много открити за истинските си чувства. Те лесно очароват хората със своята топлота и добри обноски и държат да направят приятно впечатление. Те обичат да носят стилни дрехи, за да поддържат интереса към себе си. Зайците може да се нуждаят от множество уверения, че са привлекателни. Избягвайте рискови пътувания или големи ремонти, които могат да предизвикат суматоха. Вместо това се съсредоточете върху завръщането във вашия семеен кръг по всякакъв начин и посещавайте радостни тържества, когато е възможно. 

Китайски новогодишни традиции 

Традицията за китайската Нова година се съсредоточава около подаряването на емблематичния червен плик. В рамките на семейството, децата и възрастните очакват с нетърпение да получат пакети, пълни с чисто нови банкноти. Традицията повелява човек да дава и получава плика с двете си ръце, и че пликовете никога не трябва да се отварят в присъствието на подаряващия.

Цялостното почистване и реорганизиране на дома ви наистина е най-важната традиция, която трябва да спазвате навлизайки във всяка Нова година. Новото начало създава положителна перспектива и хармонична обстановка за отпразнуване на Новата година. Особено важно е да превърнете спалнята си в успокояващо място за почивка и възстановяване. Китайската нова година е време на споделеност, на подготовка и грижа за себе си и другите. Полагаме специални грижи за домовете и близките си и се грижим за собственото си здраве. Това е идеалното време за лечение с акупунктура. Отделянето на време за рестарт е начин да инвестирате в доброто си здраве. 

Как да привлечем късмета в годината на водния заек

Ако сте родени в Годината на Заека, тогава 2023 г. е вашият „ben ming nian“. През „вашата година“ ви очаква вълнуващо, но бурно време на нови начала. Според традицията е разумно да вземете определени предпазни мерки, за да защитите здравето и късмета си по време на вашия ben ming nian.

Носенето на червен цвят или амулет от нефрит може да помогне за предпазване от нещастие, докато спазването на добрите практики по фън шуй в дома ви може ще допринесе много за поддържането на спокойна атмосфера. Това е особено вярно за Зайците, които са склонни да предпочитат цветовете червено и розово, и поради легендарната връзка на заека с нефрита.

От друга страна, събитията през 2023 винаги могат да вземат положителен завой и да разгърнат един по-оптимистичен сценарий – също както заекът успява да събере кураж и увереност. Ето защо тази година ще бъде с две лица, едновременно сложна и драматична, но и обикновена и постоянна.

Китайският хороскоп ви съветва да обърнете внимание на символа на Заека и да разберете някои от неговите характеристики: разумно осмисляне на всяка ситуация, бдителност и способност да се мобилизирате по всяко време, винаги да държите под око опасните ситуации.

Според филосифията на Фън Шуй късметлийският елемент през тази година е огънят, а цветът, който ще носи щастие и късмет е един особен вид розово. Наричат го „фуксия“ заради растението с това наименование, а нюансът му е розов с червеникаво-лилав оттенък, точно като самото цвете. Във Фън Шуй, също както в западните традиции, розовото се асоциира с любовта и брака. Освен това според източната философия този цвят символизира още женственост, невинност и нежност.

Той се използва за създаване на успокояваща атмосфера и се смята, че има релаксиращо въздействие. Поради тази причина често може да се види в интериора на спални или други помещения, предназначени за релакс. Понеже е привличащ вниманието и смел цвят, розовото се свързва със самоувереността, креативността и смелостта. В някои култури нюансът фиксия се асоциира и с духовното развитие и стремежа към знание.

Във Фън Шуй, също както в западните традиции, розовото се асоциира с любовта и брака. Освен това според източната философия този цвят символизира още женственост, невинност и нежност.

Той се използва за създаване на успокояваща атмосфера и се смята, че има релаксиращо въздействие. Поради тази причина често може да се види в интериора на спални или други помещения, предназначени за релакс. Според Фън Шуй другите късметлийски цветове за 2023 г., които ще привличат пари, любов и благоденствие, са червеното, зеленото и синьото, а този, който не е препоръчителен, е кафявото. Числата, които носят щастие през идната година, са 3, 6, 18 и 38.

За да се радваме на плодотворна и успешна година, експертите по Фън Шуй съветват да използваме късметлийските цветове навсякъде около себе си. Най-добрият начин за това е да заложим на розови дрехи и аксесоари, както и да декорираме у дома и на работното място с предмети в този цвят.

Понеже е привличащ вниманието и смел цвят, розовото се свързва със самоувереността, креативността и смелостта. В някои култури нюансът фиксия се асоциира и с духовното развитие и стремежа към знание.

За да привлечете финансово благоденствие, можете да си купите розово портмоне. Ако решите пък да заложите на червения цвят, имайте предвид, че той допринася за просперитет и добро здраве, но трябва да се ползва пестеливо, защото може да бъде напрягащ.

Зеленото пък се използва във Фън Шуй заради своя успокояващ ефект, особено ако искате да създадете около себе си хармонична атмосфера с различни аксесоари. Последният препоръчителен цвят за годината – синьото, се свързва с енергията на водата. През 2023 г. той може да активира интелектуалната ви креативност.

Според Китайския зодиак начинът, по който започваме годината, предопределя как ще премине тя. Подаръците, които правим около Нова година, също са от голямо значение. Според Китайския зодиак начинът, по който започваме годината, предопределя как ще премине тя. Подаръците, които правим около Нова година, също са от голямо значение. Зеленото пък се използва във Фън Шуй заради своя успокояващ ефект, особено ако искате да създадете около себе си хармонична атмосфера с различни аксесоари. Последният препоръчителен цвят за годината – синьото, се свързва с енергията на водата. През 2023 г. той може да активира интелектуалната ви креативност.

поред Китайския зодиак начинът, по който започваме годината, предопределя как ще премине тя. Подаръците, които правим около Нова година, също са от голямо значение. поред Китайския зодиак начинът, по който започваме годината, предопределя как ще премине тя. Подаръците, които правим около Нова година, също са от голямо значение.

Според новия китайски календар 2023 г. е годината на Водния заек. Тя ще започне на 22 януари и ще приключи на 9 февруари следваща година.

Годините, които обхващат периода на заека, според китайския календар са – 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023.

Хората родени под знака на заека са изключително елегантни, социални, чистосърдечни и гостоприемни. Те обичат да слушат с внимание своите събеседници и обожават да се забавляват. 

Заекът е символ на висок морал, сила и дипломатичност. Годината ще ни предложи много възможности за добиване на нова и свежа информация, имаща за цел да подобри нашия живот и да ни накара да потърсим най-подходящото поприще за развитие. Година на разбирателство, хармония и едно пробуждане, което ще накара хората да се запитат кои в действителност са важните части от техния живот, на които трябва да наблягат, за да бъдат истински щастливи.

Тази година ще върви под плътното наблюдение на заека, който ще се стреми да ни покаже, че дребните детайли в действителност имат най-голямо значение за нашето развитие и дълголетие.

Годината ще ни предложи нови ситуации, в които ще трябва бързо да се адаптираме и първосигнално, като истински заек, през нас ще преминава страхът да не се провалим, но това ще бъде големият изпит за издръжливост на нашата психика. През годината на заека, трябва да се постараем да не губим самоконтрол, както и да не се оставяме под влиянието на чужди съвети, които имат за цел да ни убедят в нещо несъществуващо.

Чрез смелост и усърдие голям процент от зодиите ще успеят да превъзмогнат трудните етапи, през които ще ги изправи годината. За част от зодиите 2023, ще се окаже сериозно предизвикателство изпълнено с много емоции и крайности в решенията.

Разберете какво Ви очаква през 2023 г., която е под влиянието на Водния заек:

Овен

Ако още в началото на годината съумеете да запазите спокойно отношение към другите. Няма да имате бъдещи проблеми, дължащи се на прекалената Ви емоционалност. Годината на заека ще Ви изпълни с желание да опитате нещо ново и да се развивате в по-различна сфера от досегашна. В любовния Ви живот не се очакват големи промени, като предприемане на съдбоносни решения или конфликтни ситуации.

Тази годината ще постави основите на дълготрайна и стабилна връзка при вас. Под влиянието на Водния заек, ще бъдете изключително издръжливи през тази година и ще успявате да печелите много приятелства. Ще имате успешни и щастливи срещи през месеците август, юни и септември, а октомври ще открие пред Вас възможност да подходите по-сериозно към половинката си и да предприемете следващата стъпка във Вашите отношения. Към края на 2023 година очаквайте приятна изненада, която ще Ви стопли емоционално и ще Ви накара да полетите от щастие.

Телец

Като истински заек ще кипите от енергия през цялата година, важно обаче е да внимавате в какви проекти я влагате, за да не се окаже накрая, че просто сте си изгубили времето.

Подходяща година за професионално и духовно израстване, а в любовния Ви живот предстоят положителни промени, които ще Ви дадат усещането за спокойствие и свобода.

Близнаци

Под влиянието на колебливия и сантиментален заек, трудно ще успявате да взимате бързи решения и ще премисляте дълго време предоставената Ви информация. Годината ще Ви срещне с лукави и непредсказуеми личности, които ще се опитат да разбъркат Вашия свят и да Ви накарат да загубите доверие в хората.

Но както препятствия, така и красиви емоции, ще завладеят Вашия живот, още към средата на годината, когато страхът, стресът и притесненията, просто ще се изпарят и на тяхно място ще се настани положителната промяна, свързана с усещането за духовно удовлетворение, спокойствие и много любов.

Рак

Годината на заека ще Ви мотивира да се захванете здраво за работа, а малкото време, което ще Ви остава ще го споделяте с любимите си хора с тези, с които се чувствате най-спокойни и щастливи.

Прекрасна година за растеж и преминаване на едно по-високо професионално ниво. В любовния Ви живот не всичко ще върви по вода и още към средата на годината, ще застанете пред един съдбоносен кръстопът, в който ще се наложи да решавате, дали искате да продължите съвместния си живот с човек, с когото напълно се разминавате духовно.

Лъв

Годината на заека за Лъвовете, ще бъде изключително успешна и изпълнена с много положителни емоции и професионално израстване. През тази година, Лъвовете ще навлязат в период на одухотворение и ще наблягат на наистина важните житейски събития.

През 2023 ще имат възможността да обиколят много дестинации, от които да създадат едни прекрасни спомени, годината ще им предложи време за работа, но и време за заслужена почивка. Заекът от своя страна ще им даде силата и енергията да се развиват успешно в своята сфера, както и ще им отвори нови хоризонти за изява. Прекрасна година за любов и романтични преживявания, очаква представителите на тази зодия.

Дева

Още от началото на годината ще усетите колко бързо се променят нещата, затова е важно да бъдете по-адаптивни и да успеете да се приспособите към тези неочаквани събития.

Годината на Заека за Вас ще бъде емоционална и интересна. Очакват Ви наистина вълнуващи предложения, които могат да променят изцяло живота Ви, важното е да не пропускате тези възможности и да помислите за своето бъдеще. Водният Заек ще Ви изпълни с мотивация и желание да покажете своите способности, пред останалите и да затвърдите мястото си пред началството.

Под влиянието на Заека, ще търсите дълготрайни и солидни връзки, свързани с дълбоко духовно разбирателство и силна привързаност към другия. Не бъдете прекалено взискателни, а се отдайте на прекрасните мигове, които Ви предстоят и които ще успеят да раздвижат интимния ви живот и ще ви заредят с настроение. 

Везни

2023 година за представителите на зодия Везни, ще бъде изключително ползотворна и приключенска. Ако до днес сте си мислили, че сте видели всичко, то годината на Заека ще успее да Ви обори по този въпрос и да Ви накара да погледнете по-различен и положителен начин на живота. През тази година ще почувствате силната нужда да общувате и да влезете в контакт с влиятелни хора, които могат да Ви набавят богати идеи за бъдещето ви развитие.

Към средата на годината ще навлезете в период, в който идеите ще Ви връхлитат една след друга и под влиянието на Водния заек, ще успеете да ги реализирате успешно. За Везните годината ще бъде успешна във всеки аспект от техния живот, а още в началото на годината през първите месеци, те ще получат една наистина разтърсваща и емоционална новина, която ще ги направи истински щастливи.

Скорпион

Тази година за Вас ще се развива по волята на Водния Заек, който ще Ви накара да се съсредоточите върху дребните детайли, защото те наистина ще се окажат особено важни за Вашия живот. Годината ще Ви предостави възможност да творите, учите и придобивате все повече знания, а енергията и бързината получена от заека, ще Ви накара наистина да сътворявате чудеса.

Прекрасна година за започване на нови проекти и достигане до пълно съвършенство, защото Вие знаете какво искате и как точно може да го получите. Дори и дребните неприятности, ще успявате да преодолявате с изключителна гъвкавост, защото годината ще Ви донесе много късмет, който плътно ще Ви следва и ще Ви помага, когато имате силна нужда от подбутване. През тази година ще съберете мислите си и няма да бъдете толкова разпилени.

В годината на Водния Заек Ви предстои да навлезете в нова фаза на развитие в област, която изключително много Ви харесва. Ще почувствате вътрешна сигурност и вярата, че можете да изпълните своите планове докрай. В любовния Ви живот предстоят някои промени, но те по-скоро ще клонят в положителна насока.

Ще успеете да вникнете на по-дълбоко ниво в истинския смисъл на думата споделена любов и ще забележите как бързо нещата започват да се нареждат. Към средата на годината Ви предстои интересно пътуване, което ще успее да обогати Вашия мироглед и да Ви накара отново да се почувствате, като малко и щастливо дете. 2023 година за представителите на зодия Скорпион ще бъде мотивираща и изключително успешна.

Стрелец

През тази година ви предстои да подобрите някои свои връзки. Предстоят ви много важни неща за изясняване, затова е важно да можете да се съсредоточите и да бъдете в най-оптималната си форма. За вас годината ще бъде изпълнена с много събития, избори и решения, които трябва да вземате бързо и интелигентно.

Въпреки всички тези предизвикателства, които ще ви изпрати съдбата, годината за вас ще бъде благоприятна и успешна. В началото на годината, ще бъдете по-чувствителни и дори малко избухливи, което ще накара хората около вас да се запитат, дали наистина държите на тях.

Към средата на годината всичко това ще отшуми и ще сложите отново оптимистичните си очила. В работата няма да има грандиозни промени, но единственото, за което трябва да внимавате е да се пазите от саботьори и хора, които искат по някакъв начин да ви наранят, затова бъдете по-предпазливи и не се предоверявайте на колегите си. Още през първите три месеца от годината на Заека ви предстои пътуване, което ще ви изпълни с много емоционални спомени и ще ви настрои на романтична вълна.

Козирог

Под влиянието на заека в началото на годината ще се чувствате несигурни и съмненията няма да ви дават мира, но не се притеснявайте, защото този период няма да продължи дълго. Годината ще бъде много успешна за представителите на зодия Козирог – силата на техния характер ще се увеличи, а погледът им върху света ще става все по-ясен и по-положителен от предходната година.

Козирозите умело ще преследват своите цели и ще имат много гениални просветления, които ще ги отведат до желаните успехи. Годината на Заека ще бъде благоприятна за започване на нов бизнес, а в любовта ще предложи на Козирозите много приятни моменти и срещи, които ще ги мотивират да преминат на едно по-дълбоко ниво, като се обвържат сериозно, а това ще се случи, още към средата на 2023 година.

Водолей

Първите три месеца ще бъдат изключително успешни, но е важно да не се главозамайвате и да помислите реално над това, което се случва в живота ви. В началото на годината е хубаво да бъдете по-съсредоточени и внимателни, като не допускате излишни рискове, които могат да променят обстоятелствата и да ви накарат да се чувствате нестабилни.

През тази година е добре да бъдете по-социални и да наблегнете на отношенията си с началството, като им покажете своите способности. За Водолеите 2023 година в професионален план ще бъде успешна, а Водният Заек ще успее да ги накара да бъдат по-далновидни, както и бързо да осъществят своите планове. Към средата на годината ви предстои една емоционална среща с човек, с когото не сте се виждали през последните няколко години и тази среща ще ви зареди с романтични чувства и планове за едно красиво съвместно бъдеще.

Риби

В началото на годината присъствието на Водния Заек, ще ви накара да бъдете по-предпазливи, въпреки че няма от какво да се притеснявате, защото годината за вас ще бъде изключително ползотворна и носеща единствено положителен заряд. Ако се опитате да не афиширате своята натрапчива ревност, ще се радвате на едни чисти и силни отношения със своя партньор. През 2023 под влиянието на Водния Заек вие ще се почувствате по-сигурни психически и ще се радвате на романтична и силна любов.

Плъх (родените през 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 г.)

За родените под този знак 2023 ще е трудна година, изпълнена с напрежение и предизвикателства на работа. Монотонните дейности няма да ви донесат професионални промени, така че е по-добре да се заемете с креативни проекти. Предсказанията на китайския календар показват също така несигурности в характера ви и как някои хора ще се опитат да ви променят – ще бъде най-добре за вас да ги игнорирате.

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено