Изображение - Human Design

Дата

21 ное. 2021
Приключило

Време

10:00 am - 12:00 pm

Да преборим стреса и страха с ТЕХНИКИТЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБАДА (ТЕС) и магичната сила на БЪЛГАРСКИЯ ФОЛКЛОР

Здравейте, приятели!

В тези драматични времена, когато всички ние сме подложени на изпитанието да живеем в условията на „пандемия” екипът на Human Design Ви кани да се включите БЕЗПЛАТНО в нашето събитие на живо на 21.11.2021 г. от 10:00 ч. С помощта на Техниките за емоционална свобода (ТЕС) да преодолеем ЗАЕДНО негативните последици на стреса и страха, на ограниченията на нормалните социални контакти, икономическия срив и всякакви други високо рискови фактори, които се отразяват негативно в емоционално-психологически план на всеки от нас. Представените техники на събитието ще бъдат безплатни и Вие ще можете да ги ползвате в своето ежедневие като един вид самопомощ в труден момент.
Винаги можете да се възползвате от предимствата на тези техники когато:
• се чувствате изнервени, ядосани, притеснени, напрегнати, потиснати, стресирани и др.
• изпитвате емоционален дискомфорт, свързан с гняв, ярост, ревност, страх, любовна мъка и др.
• сте били подложени на психологически тормоз, преживели сте раздяла, развод, обиди, скандали, инциденти, травми от детството и др.
• имате нужда от съвет и насоки за кариерно израстване, интервю за работа, адаптиране в нова среда и др.
• искате да се освободите от конкретна физическа болка, фобии, ирационални страхове, алергии, вредни навици.
• проблеми в общуването на всички нива – в личния живот, семейните взаимоотношения, интимните връзки, социалните контакти, трудност за намиране на подходящ партньор и др.
• имате ниска самооценка, повтарящи се неуспехи, проблеми в работата, провали, негативни случки в живота, неувереност и др.
• чувствате се неудовлетворени, сами, неразбрани, объркани, раздирани от вътрешни противоречия и др.
• изпитвате трудности за намиране на личния Ви път в живота, на своето призвание и възможности за успешна реализация.

При прилагане на лечебните Техники за емоционална свобода (ТЕС), е възможно ДОРИ САМО ЕДИН СЕАНС да бъде достатъчен, ЗА ДА СЕ СПРАВИТЕ С ЕЖЕДНИВНИЯ СТРЕС И НАПРЕЖЕНИЕТО. Предимствата на тези техники са, че те могат да се прилагат веднага в момента на стреса както в домашна, така и в социална среда, защото жестовете в техниките са деликатни, едва забележими и социално приети.
Очакваме Ви!

За да бъдем максимално коректни спрямо Вас в допълнение поясняваме:
При по-тежки травми разбира се, за постигането на пълно и трайно оздравяване ще са необходими няколко индивидуални сесии и ползването на допълнителни техники. Нашият екип може да предложи компетентно, отговорно и адекватно решение на всички тези проблеми в кратки срокове. Отнасяме се с необходимата грижа, разбиране и внимание към всеки от Вас! Ако сте готови да промените живота си с Техниките за емоционална свобода (ТЕС) можете да се свържете с нас.

За да подсилим лечебният ефект на Техниките за емоционална свобода (ТЕС) ще прибавим и оздравителната и тонизираща сила на нашето прекрасно и уникално българско фолклорно наследство. Ще се заредим с космичната енергия на българските народни танци и песни, които са давали сили на нашите предци.

Ще се насладим на тяхната лечебна енергия, дълбока мъдрост и знания за вселената и човека, които от векове са помагали на българина да преодолява превратностите на сложната си историческа съдба. Да оцелява при всякакви екстремни ситуации и да гради достойно своето бъдеще. Нека помним, че ние сме най-старата нация в света. Създали сме още преди векове най-точният календар. Вплели сме майсторски в красотата на фолклора мъдрите знания за космичните енергии и циклите на звездите. Предавали сме ги от уста на уста, за да се пазят. А после сме създали уникалната писменост, с която и до днес си служат всички славяни.

България ще пребъде!
Заедно продължаваме напред!
Очакваме Ви!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено