Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Скорпион

Дата

04 ное. 2021
Приключило

Време

9:00 pm - 11:00 pm

Новолуние в Скорпион

Здравейте, приятели!

Във връзка с предстоящото Новолуние в Скорпион на 04.11.2021 г. от 21:00 ч., по традиция сме подготвили за Вас безплатно събитие на живо. Единственото изискване е да бъдете с нас пред компютъра, за да се запознаете с основните тенденции на това астрологично събитие, което ще оказва трайно влияние в живота Ви през следващите две и половина години.

Новолунието в Скорпион ще заложи програмата за дълбока вътрешна трансформация, през която ще трябва да преминете, независимо дали сте подготвени за нея или не. Ще трябва да се разделите със стари вредни емоционално-психологически модели, които спъват развитието Ви. Плутон е висша планета, която носи изцеление и просветление, но изисква усилия и работа в определените области, посочени от Новолунието и конкретната му позицията във Вашата натална карта. Ако желаете да Ви дадем по-ясни и конкретни насоки за периода, можете да се свържете с нас и да поръчате своята лична прогноза за следващите две години и половина както през меню „Услуги“, така и на посочените контакти в меню „Контакти“

Ще напишем и традиционните си желания по новолуние, свързани с посочените области от зодиакален знак Скорпион.

За да Ви подкрепим в този важен и сложен процес на вътрешна трансформация ще Включим в събитието и Техники за емоционална свобода (ТЕС). С тяхна помощ ще преодолеем ЗАЕДНО негативните последици на стреса и страха, на ограниченията на нормалните социални контакти, икономическия срив и всякакви други високо рискови фактори, които се отразяват негативно в емоционално-психологически план на всеки от нас. Представените техники на събитието ще бъдат НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ и Вие ще можете да ги ползвате в своето ежедневие като един вид самопомощ в труден момент. Ще знаете че, винаги можете да се възползвате от предимствата на тези техники когато:

  • се чувствате изнервени, ядосани, притеснени, напрегнати, потиснати, стресирани и др.
  • изпитвате емоционален дискомфорт, свързан с гняв, ярост, ревност, страх, любовна мъка и др.
  • сте били подложени на психологически тормоз, преживели сте раздяла, развод, обиди, скандали, инциденти, травми от детството и др.
  • имате нужда от съвет и насоки за кариерно израстване, интервю за работа, адаптиране в нова среда и др.
  • искате да се освободите от конкретна физическа болка, фобии, ирационални страхове, алергии, вредни навици.
  • проблеми в общуването на всички нива- в личния живот, семейните взаимоотношения, интимните връзки, социалните контакти, трудност за намиране на подходящ партньор и др.
  • имате ниска самооценка, повтарящи се неуспехи, проблеми в работата, провали, негативни случки в живота, неувереност и др.
  • чувствате се неудовлетворени, сами, неразбрани, объркани, раздирани от вътрешни противоречия и др.;
  • изпитвате трудности за намиране на личния Ви път в живота, на своето призвание и възможности за успешна реализация. След представянето на Техниките за емоционална свобода ще имате възможността де са включите в лечебната сесия с помощта на българските народни песни и танци, чиито ритъм и движения имат оздравителен и тонизиращ ефект.

При прилагане на лечебните Техники за емоционална свобода (ТЕС), е възможно ДОРИ САМО ЕДИН СЕАНС да бъде достатъчен, ЗА ДА СЕ СПРАВИТЕ С ЕЖЕДНИВНИЯ СТРЕС И НАПРЕЖЕНИЕТО. Предимствата на тези техники са, че те могат да се прилагат веднага в момента на стреса както в домашна, така и в социална среда, защото жестовете в техниките са деликатни, едва забележими и социално приети.

Очакваме Ви!

За да бъдем максимално коректни спрямо Вас в допълнение поясняваме:

При по-тежки травми разбира се, за постигането на пълно и трайно оздравяване ще са необходими няколко индивидуални сесии и ползването на допълнителни техники. Нашият екип може да предложи компетентно, отговорно и адекватно решение на всички тези проблеми в кратки срокове. Отнасяме се с необходимата грижа, разбиране и внимание към всеки от Вас! Ако сте готови да промените живота си с Техниките за емоционална свобода (ТЕС) можете да се свържете с нас.

Очакваме Ви!

Запишете се за индивидуален и групов сеанс с Техники за емоционална свобода (ТЕС) – попълнете кратката контактна форма и ние ще се свържем с вас!

Запис на събитието:

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено