Изображение - Human Design - Астрология - Земя

УСПЕХЪТ ПРИ ЗЕМНИТЕ ЗОДИИ ИДВА С ПРАКТИЧНОСТ, ПОСТОЯНСТВО И ТРУДОЛЮБИЕ

Изображение - Human Design - Астрология - Земя статия ,

Земните зодиакални знаци винаги са здраво стъпили на земята. Те са много прями, упорити и обичат да наричат нещата със собствените им имена. Изключително сериозни и ангажирани са в постигане на целите си и това, което правят. Поемат ли ангажимент към някого или към нещо, те ще направят всичко, за да го изпълнят, понякога и невъзможното дори. В това отношение нямат равни на себе си. Земните знаци се отличават със способността си за бърза и реална оценка на ситуацията, в която са попаднали и взимането на адекватни решения в момента. Гордостта и независимостта също са силна черта на земните зодии – Дева, Телец и Козирог, те обичат да бъдат доста самостоятелни от малки. Понякога са склонни да жертват победата в кризисна ситуация, водени от своята гордост и непреклонност. Много трудно се съгласяват на компромиси, а когато го направят, винаги съжаляват за това. Любимите им хора обикновено са от водните и земните знаци. С огнените и въздушните знаци те се разбират по-трудно, макар че също като тях са доста действени и активни натури.

Представителите на земните знаци са много лоялни. Това са хора, на които винаги можете да разчитате. Освен това са много последователни. Обичат първо да приключат с една задача, преди да поемат ангажимент за следващата. Обикновено не се хвърлят от една идея към друга. Много са прагматични, с което коренно се отличават от всички знаци и най-вече от Рак и Риби, въпреки че се съчетават перфектно с водния елемент. Най- типичната черта за земните знаци е тяхната прагматичност и умението им да печелят пари. Те отлично знаят как и могат да бъдат пример за останалите в това отношение. Парите са тяхната цел, защото са убедени, че те отварят почти всички врати и решават всички въпроси. Земните знаци добре знаят, че за да си осигурят материална сигурност и комфорт е необходимо да работят много и те го правят без да се оплакват. Освен това почти винаги умеят да вземат правилното решение и безпогрешно да изберат пътя, по който да постигнат своя успех. Те не се доверяват толкова на интуицията, колкото на логиката, когато искат да вземат някое наистина отговорно решение. Ето как представителите на земните знаци постигат своя успех

Телците умеят да постигат успех чрез своята упоритост и неотклонно следване на целта бавно и сигурно. Изключително добри са във финансовата сфера. Всички професии, свързани с управлението на пари и активи. Постигат успехи й във всички дейности, свързани с ресурсите на земята – земеделие, дървообработване, продажби на земя, метали, мрамор и др. Като подвластни на Венера притежават афинитет към изкуствата и обикновено са надарени с хубав глас. Големи успехи ги очакват чрез пеене и изкуства, мода и професии, свързани с красотата и комфорта. Също така са прекрасни ювелири. Телците са  олицетворение на силата и трудолюбието, насочени към постигане на материална сигурност и комфорт. Те наистина са готови да работят много и последователно, за да постигнат онова, към която се стремят.

Девите умеят да постигат успех чрез своята висока интелигентност, трудолюбие и внимание към детайла. Освен това са много организирани, комуникативни и стриктни в изпълнението на всякакви рутинни дейности. Известни със своя работохолизъм и перфекционизъм. Успех им носят всички професии, свързани с наука, преподаване, комуникации. Тъй като са много подредени и организирани са перфектни в административните дейности и обслужването. Внимателни и грижовни, те държат на реда и чистотата. Затова постигат големи успехи и в областта на медицината, здравословното хранене и начин на живот, грижите за хора, растения и животни. Всички професии, свързани с поддържането на добра физическа форма- диетолози, фитнес инструктори и др. Също така са отлични презентатори и търговци. Имат бърз ум и голяма сръчност на ръцете. Всички професии, свързани с ръчен труд също ще им носят успех.

Козирозите постигат успех чрез планиране структуриране и постоянство. Имат лидерски способности и често постигат успехи в политиката. и социалната сфера. Също така притежават вроден усет за бизнес, инвестиции и печелене на пари. Много успешни са в търговията с недвижими имоти, управлението на пари и ресурси, мениджмънт, борси и всякакъв собствен бизнес. Те са свикнали да работят много, така че изискват същото от другите. Обичат да управляват всичко съвършено независимо, като разчитат само на себе си. Изключително икономични са и умеят с минимални ресурси да постигат максимални резултати. Успех ги очаква и във всички дейности и професии, свързани с архитектура и строителство. Много държат на традициите, обичаите, фолклора, историята, затова постигат успехи и във всички професии, свързани с тези области.

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено