Изображение - Human Design

УСПЕХЪТ ЩЕ ДОЙДЕ, КОГАТО ИСТИНСКИ ПОВЯРВАТЕ В СЕБЕ СИ. ХАРИЗМАТА СЕ РАЗВИВА.

Изображение - Human Design статия ,

Нашите мисли и емоции притежават голяма сила и могат да въздействат както върху моментното ни състояние, така и на бъдещото ни развитие. Концентрираната мисъл и съсредоточаването върху емоционалната и страна създават реалности. Мислите имат енергия и вибрация. Те работят на принципа каквото излъчиш, това ще получиш. Ако съсредоточавате вниманието си и насочвате мислите си към радости преживявания, живота ще ви носи много поводи за радост. В този смисъл Вие наистина сте способни да се превърнете в творци и съзидатели на съдбата си. Да променяте живота си, като във всеки един момент според желанието си, привличате най-благоприятните обстоятелства за реализирането на Вашите мечти и планове. Да намирате лесно подходящите партньорства, или обучения, съмишленици и ресурси, да получавате отклик и подкрепа за идеите си. Главното нещо, което е необходимо за това е ДА ВЯРВАТЕ В СЕБЕ СИ!!! Да мислите за самите Вас като за един здрав, успешен и щастлив човек. Да работите неуморно за постигането на мечтите си, без значение колко са големи или колко далечна е перспективата за успех. Не мислете толкова за начините, по които ще ги постигнете. Вселената може да има други планове за пътя, по който ще Ви ги даде. Мислете само за това, което искате да се случи като краен резултат. И то наистина ще се случи.

Тази техника ще работи успешно за Вас, но запомнете,че мечтите трябва да са съсредоточени само и единствено върху Вас. Нямате право да намесвате други хора или да се опитвате да променяте пътя и желанията им. Ако те наистина са за Вас или имат общ път с Вас, ще го извървите. Съсредоточете мислите си върху своето желание. После си представете крайния резултат. Почувствайте колко сте щастливи в този момент. Колко уверени се чувствате от сбъдването на тази своя мечта или цел. Мислете концентрирано за това поне веднъж на ден. Колкото повече мислите и си представяте резултата, толкова по-бързо Вселената ще ви изпрати начините за реализирането му. Ще предначертае пътя, ще Ви даде подходящите обстоятелства. Само трябва да се съсредоточите, да бъдете искрени към себе си и към другите. Да Вярвате в успеха! Отправете искането си с чисто сърце. Вселената ще има грижата за останалото. Това не значи, че не трябва да роботите в тази насока. По-скоро означава, че по пътя си към целта ще имате нейната подкрепа. И Вие сами ще усетите това. Ще осъзнавате, че без усилия, леко и естествено привличате всичко, което Ви е необходимо.

Преборете се със своята неувереност, изхвърлете всички негативни мисли за трудности и пречки, освободете с от грешните модели на мислене и ще бъдете истински творци на живота си. Когато нещата не се случват толкова бързо или усетите някакво колебание в сърцето си, веднага насочете мислите си към своята мечта. Усмихнете и се, порадвайте и се,защото сте направили още една крачка към нея. И най-вече продължете да вярвате в нея и в своя успех. Увереността ще дойде много скоро с първото постижение.

Научете се да бъдете себе си и да не правите компромис със себе си! Изградете своята увереност и своята лична харизма, която ще привлече успеха на ваша страна. Много хора на вярват, че могат да бъдат харизматични. Те възприемат това качество по-скоро като природна даденост, която или притежаваш или не. Но това схващане е погрешно. Харизмата може да се изгражда, както и останалите качества на човека. Харзмата на практика се изразява във Вашата способност да привличате към себе си хората. Да умеете да слушате внимателно, да комуникирате, да бъдете по-сензитивни и позитивни. За да се превърнете в една усмихната и харизматична личност, следвайте няколко златни правила в общуването си с другите.

Бъдете усмихнати и позитивни и давайте на хората надежда.

Ако съумеете да бъдете човека, който поднася този дар на останалите, Вие ще се превърнете в желания и търсен приятел. Хората ще бъдат привлечени към вас, ще споделят, ще искат да им вдъхвате увереността, от която имат нужда в момента. Ще разчитат на Вас за съвет и ще Ви бъдат благодарни. Генерал Наполеон Бонапарт наричал своите лидери „продавачите на надежда“. Като всички велики личности, той е знаел, че надеждата е голямото богатство.

Бъдете автентични и обичайте живота.

Харизматичните личности умеят да общуват и да се държат естествено. Те винаги са истински в проявите си, винаги са автентични, когато изразяват и отстояват себе си. Независимо дали става въпрос за външен вид или за някаква значима кауза. Общителни са, страстно обичат живота и често намират поводи да празнуват. Умеят да се радват дори на малките неща. Харесва им да обединяват хората около себе си, да се веселят. Имат лидерски качества, добро чувство за хумор и често са душата на всяка компанията. Затова са много магнетични за останалите.

Научете се да споделяте и да оценявате високо другите.

Хората обичат лидерите, които се раздават и споделят своите житейски пътища. Онези, които умеят да разказват от първо лице за своите успехи или трудности. За това кое и как са направили и постигнали. Споделянето на опита е голямо богатство. То вдъхва увереност на другите и ги мотивира да преследват мечтите си. Когато общувате, съветвате или водите другите, винаги им давайте от себе си. Споделяйте мъдростта, средствата и дори специалните моменти. Това е едно от нещата, които най-много привличат останалите към Вас.

Най-доброто нещо, което можете да направите за другите е да съумеете да дадете всеки му високата оценка. Да ги мотивирате и разбирате, да изисквате и да очаквате най-доброто от тях. Нарича се „да дадеш“. По този начин ще вдъхнете необходимата увереност на хората в себе си. Ще им помогнете в усилията да изградят високо мнение за самите тях, като в същото време ще помогнете и на себе си. Гениалният Бенджамин Дизраели веднъж споделил тайната на своята харизма така:

„Най-голямото добро, което можете да направите някому, не е просто да споделите вашите богатства с него, а да му разкриете неговите собствени.“

Основен фактор за развитието на Вашата харизма, е вниманието към хората. Ако цените хората, окуражавате ги и им помагате да обогатяват своя потенциал, те ще ви обикнат, а това е най-голямата харизма.

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено