Изображение - Human Design - Астрология

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ЮЛИ. ДУХОВНА И МАТЕРАЛНА ЕКСПАНЗИЯ, ВДЪХНОВЯВАЩИ УСПЕХИ И ГОРЕЩИ ЛЕТНИ СТРАСТИ

Изображение - Human Design - Астрология статия ,

В началото на юли ще се усети едно облекчение по отношение на супер енергетиката, свързана с лятното слънцестоене състояло се на 24.06.2021 г., съвпадащо и с пълнолунието в Козирог и специфичните процеси на енергийна инверсия по оста Рак – Козирог. Тази силна енергетика предизвика определени мигренозни неразположения, нервно напрежение, повишена емоционална активност и схващане на крайниците. Напрежението, което правеше периода труден заради инверсията и лунацията, до края на юни значително ще започне да отслабва и ще ни насочва към нови процеси на проявлението на звездните енергии. Ключова роля в тези процеси ще играе обръщането на Юпитер в ретроградно движение още на 20.06.2021 г. Той ще ни покани да направим ревизия на ценностната си ориентация. Тази тенденция ще продължи през юли и дори през цялото лято чак до 18.10.2021 г. Периода ще предоставя възможност за усилена работа на вътрешно ниво. Времето е подходящо за освобождаване от токсични връзки, навици и зависимости, както и за тяхното признаване и приемане. Това е най-правилният път, водещ до осмисляне, приемане и лечение. После ще има значително подобрение в живота на всеки, който е успял да извърши тази работа на своето вътрешно ниво. През октомври Юпитер ще бъде в тригон с Марс и при връщане към директно движение, веднага ще се усили лидерската нагласа на духа.Така че в тази насока предстои силен тласък на действията към успеха. До края на годината ще действа и влиянието на Пълнолунието в Козирог, от края на юни, тъй като енергията му е своеобразна подготовка за разгръщането на тези сили, когато Слънцето влезе в този знак през декември. Сега ще трябва през цялото лято да определяме своите приоритети, да планираме и преценяваме своите ресурси и възможности за постигане на успех в избраните от нас области. Господарят на Козирог – Сатурн е във Водолей и в опозиция на Марс в Лъв. Месец юли ще стартира с тази възходяща опозиция, която е част от т-квадрат и се затваря към Уран в знака на Телеца. Той същевременно прави тригон със Слънцето в Рак и това е доста благотворен аспект.

На 1-ви юли Луна влиза в зодиакален знак Овен. Това ще ви дава много дързост, смелост и експанзивност на чувствата и действията. Може да станете до болка открити и откровени с другите. Също и да се отдадете на изгарящи страсти и да бъдете непреклонни в желанията си. За родените през първата декада на Везни, Водолей, Близнаци, Овен, Лъв започва период на подем. От 1-ви юли за всички идва период на разгръщане на щедростта, оптимизма, успеха. Времето е подходящо за създаване на всякакви благотворни връзки. Ще имате възможност за напредък, духовна и материална експанзия. Сега може да получите и подкрепа и признание от страна на важна институция, или авторитетна личност, на чието мнение много държите и цените. Този възходящ тригон ще бъде доста благоприятен за  подем в духовната, културната и образователната сфера. За взаимно уважение, плодотворно сътрудничество, получаване на плодовете на дългогодишен труд. Чудесно време също да бъдете по-интуитивни, прозорливи, да успеете да уловите най-добрите възможности, за да реализирате проектите си. Големи шансове за успех, възможности за далечни пътувания, нови хоризонти и знания, записване за курсове, обучения, които ще бъдат много полезни. Същевременно в периода от 1-ви до 7-ми юли тази силна енергетика може създаде доста проблеми, свързани с агресия, ако енергията се използва в негативен план. Страстите, емоциите и действията ще бъдат нажежени до червено. Хубаво ще бъде да се опитате да  преминете по-разумно и контролирано през този период. Енергетиката на небето ще върви към стабилизация след 6-ти юли. В периода до 10-ти юли, опозиция на Венера в Рак с Плутон в Козирог, ще засегне отношенията в дома, приятелството и интимните връзки. Бъдете много внимателни в думите и действията си, ако искате да избегнете конфликти. В областта на общуването и връзките ще има проблеми, пречки в осъзнаване на резонните настъпващи промени в тази област. Необходимост от освобождаване, от всичко, което ви спъва и тежи. Внимателно и в режим на приспособимост да се направи правилния избор. Възможност за по-голяма гъвкавост и отвореност в процесите на интимните и партньорските взаимоотношения. Превъзмогване на изпитанието и превръщане на предизвикателството във възможност за освобождаване от всичко, което изсмуква енергията ви. Прави ви жертви или роби на унищожителни схеми на поведение и вредни навици, на зависимости и страхове. Освобождаване от връзки, в които само давате. Ползите ще дойдат на един по-късен етап. Ще има изясняване на целите и тръгване по нов път. Доверяване на дълбоката си мотивация. Работа за постигане на амбициите, стремежите и целите си. Следване на избраната посока, задълбочен анализа на ситуациите в живота. Периодът ще изисква повече прагматичност и разсъдъчност. Не съдете себе си и другите. Подготвяйте проектите си. Плодовете ще дойдат с бъдеща перспектива.

На 10-ти юли предстои и поредното новолуние. То ще бъде в зодиакален знак Рак. По същото време Юпитер се съединява с Черната Луна, което във физически план ще доведе до усещане за умора, изтощение, спадане на жизнените сили. Бъдете особено внимателни в дните около новолунието – 3 дни преди и след това. Пийте много течности, вода плодови сокове и си почивайте. Това е време за релакс, за отмора за осмисляне на връзката със самите вас. Чудесно време да се посветите на любимите си занимания в тиха и спокойна атмосфера. Още повече, че новолунието ще постави акцента върху емоциите, грижата, семейството, храната и дома, насочете вниманието си  към вас и близките си.Луната е в тригон с Юпитер в Риби и късно вечерта ще бъде подходящо да направите духовна практика за пречистване на душата, тялото и дома. В преносен смисъл ще „чистим“, всичко, свързано с нашия дом, със неясните семейни отношения, душата и сърцето. Новолунието в Рак се свързва със семейството, рода, родината, децата, грижите, прехраната и личният бизнес. По тези теми ще можете да работите в следващите 14 дни ,също и през цялото лято. Новолунието няма сключени негативни аспекти. Затова направените планове по темите на Рак ще са добри и ще засегнат дълъг период от време. Препоръчвам Ви да отделите нужното време за традиционното писане на Вашите желания по време на новолунието. Допълнително ще бъде качена информация за самото астрологично събитие.

До 14-ти юли дейностите ще са под въздействието на  квадрат на Меркурий с Нептун и в началото е възможно да има известни пречки.Въпреки това ще се случват доста добри неща в областта на артистичните проекти. В дългосрочна перспектива ще има възможности за връзки с нови приятели, споделяне на моменти, много солидарност, намиране на път един към друг, сърдечна енергия, въпреки всички трудности. Възможност за голяма лична еволюция и нужда от различен метод на боравене с информацията. Ревизия на взаимоотношения. Разрешаване на определени казуси в живота и вземане на адекватните решения за напредък. Чака ви период на сериозна и изключителна работа и интелектуална зрялост. Нужда от уравновесен поглед върху връзките. Мотото ще бъде преди всичко „подкрепи първо себе си тогава другите“. В периодът между 10-ти и 20-ти юли се формира тригон между Юпитер в Рак, Сатурн в Скорпион и Нептун в Риби, който ще даде възможност за постигане на големи успехи. На 10-ти юли Венера преминава в Лъв и ще бъде истинска бореща се лъвица. Ще защитава своя идеал за любовта с голямо Л. Тя ще счупи оковите, безмилостно и ще изчисти препятствията в живота си. Това важи особено за фиксираните знаци Телец, Лъв, скорпион и Водолей. Те ще придобият голяма решителност за защита на себе си, особено ако са в неизгодна ситуация. Това ще им помогне да изчистят препятствията в живота си. Ще има емоционално напрежение. Съвпад на Марс и Венера в опозиция с Плутон – страстта ще играе важна роля в този период от живота ви. Ще се осъществи тоталното подчиняване на действията и на сетивността. Периодът ще се отличава с емоционална мощ, противоречие между желанието за свобода и отказа на Сатурн във Водолей да се отдаде на страстите. Венера вече почти е настигнала Марс в Лъв – силна позиция за нови любовни връзки, възкръсване на стари отношения, обединяване и прегрупиране на ресурси и възможности в бизнес средите. Слънцето и Уран също са в добър аспект помежду си и творческите хрумвания ще са в изобилие. За водните знаци този аспект дава възможност да доведат до успешен край проекти. Децата, родени през този период, ще имат „божествена защита“. Следват няколко дни за размисъл, които ще настъпят след 18-ти юли, когато Луна в Скорпион се съединява със Сатурн. Времето не е подходящо за големи покупки и зачеване. На 21-ви юли Марс ще направи съвпад с Юпитер и е в добри аспекти с Нептун и Сатурн. Денят ще носи изключителен успех за сключване на съдбоносни договори. В дните от 25-ти до 27-ми се очертават напрегнати аспекти на Венера с Нептун и Луната, което ще води до проблеми в междуличностните отношения, а Марс и Юпитер са в опозиция с Плутон в Козирог, което може да провокира вербална или физическа агресия. В края на юли Слънцето е на кралски градус в Лъв и способства развитие на творческите сили.

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено