Изображение - Human Design - Астрология - Въздух

КЛЮЧЪТ КЪМ УСПЕХА НА ВЪЗДУШНИТЕ ЗНАЦИ Е В ИНФОРМАЦИЯТА И КОМУНИКАЦИЯТА

Изображение - Human Design - Астрология - Въздух статия ,

Въздушните знаци са родени да постигат успех чрез разпространяването на информация. Те са верни на девиза: „Които притежава информацията – владее света“. За тях са важни не само знанията, а също комуникацията и разпространението на информацията. Те са единствените знаци, които осъзнават и използват информацията и комуникацията като ценен ресурс. Въздушните знаци са най-социални, комуникативни и универсални. Отличават се с ум, висок интелект и комбинативност в боравенето с ценна информация. Елементът въздух им придава голяма широта на възгледите, разнообразие от интереси, гъвкавост и безпристрастност в предаването на знания и информация. Същевременно могат да бъдат доста повърхностни и бъбриви. Ако не използват въздушната енергия по позитивен начин, лесно могат да се превърнат в клюкари, да обсъждат всичко и всички. Да затрупват другите с безполезна, подвеждаща или невярна информация. Затова трябва да се стремят първо към задълбочени знания и концентриране върху конкретната тематика. Когато използват въздушната енергия креативно и задействат естествените си способности за подбор и разпространение на качествени знания и информация, те постигат голям успех в живота. Обикновено предпочитат да общуват повече на интелектуално и идейно ниво, отколкото на емоционално. Всички представители на въздушната стихия имат безгранично въображение, много идеи, интересни нестандартни мисли. Тези хора са двигатели на прогреса и новатори.

Живеем в света на новите информационни технологии и това е точното време и място, където въздушните знаци могат да разгърнат своите блестящи способности. Тук те са в своята стихия, защото умеят да предават знания и информация като никой друг. И тези знания могат да бъдат натрупани не само чрез директно обучение, но и чрез собствен опит и лично изследване, като след това бъдат споделени с хората. Ето как отделните въздушни знаци могат да постигат успех чрез подбора представянето и разпространението на знания, комуникация и информация.

Близнаците са майстори на устното и писменото слово. Блестящи писатели, журналисти, говорители. Могат да представят с лекота своите впечатления или различни преживявания. Вдъхновено и възторжено да ви разкрият колко прекрасен е животът и колко интересни неща има наоколо. Постигат успех чрез преподаване, презентиране, медии и всякакъв вид комуникации. Също така имат успехи в сферата на маркетинга и рекламата. Тъй като те са много активни и комуникативни.

Везните са предимно професионалисти в отношенията и партньорствата на всички нива. Те са изключително дипломатични и постигат успехи чрез умението си да свързват хората. Да бъдат медиатори или посредници. Тъй като обичат социалния живот те са перфектни за професии като връзки с обществеността, ще имат успехи и като организатори на различни социални събития. В този знак Венера се проявява и като богинята на красотата, което ще им носи успехи чрез професии, свързани с красотата, изкуствата и насладата от живота. Везните могат да показват как да се наслаждавате на красотата и живота и да ги превърнете в празник.

Водолеите постигат блестящи успехи в сферата на новите информационни технологии, научните открития и големите корпорации. Девизът им е „свобода, братство, равенство”. Могат да бъдат успешни IT специалисти или да поддържат собствен блог, интернет страница уебсайт или канал в YouTube, където да споделят своя житейски опит. Също така и в различни организации, свързани със защита на правата на човека свободата и демокрацията.

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено