Blog thumbnail

УНИКАЛНАТА МАГИЧНА ЕНЕРГИЯ НА 22.02.2022 ЩЕ ДОНЕСЕ ТРАЙНА ПРОМЯНА В ЖИВОТА ВИ

Blog thumbnail статия ,

Какво прави тази дата толкова специална?

На 22.02.2022 г. Вселената ще Ви поднесе своите скрити дарове. Приемете ги с благодарност и любов. Насладете се на омайната енергия на този магичен и мистичен ден, който ще промени живота Ви. Дори на пръв поглед денят Ви да изглежда съвсем обикновен тази дата ще внесе важни промени. Те ще разкрият своя истински смисъл, когато се проявят по-късно в живота Ви. След време с учудване ще установите, че една голяма промяна за Вас е започнала именно в този магичен ден. Това е палиндромна дата, защото се чете по един и същи начин отпред назад и отзад напред – 22.02.2022 г. Най-подходящият ден, за да положите ново начало в отношенията си, в работата си и навиците. В начина си на мислене и на живот. Шестте двойки в тази дата носят мощен енергиен заряд на партньорството и хармонията. Освен това е 22-рия лунен ден и точно в 22:22 часа Луната ще влезе в знака на партньорството и хармонията – Везни. Натрупването на тези уникални 12-десет двойки ще създадат мощна енергия, която впоследствие дълго ще помните. Ще настъпи часът на сливането на енергията, на свързването, истината и безусловната любов. Също така това е часът на изкачването от едно ниво, на съзнанието и битието- на друго. В този ден, когато миналото среща бъдещето, ще се отвори коридор за нови измерения, в който просперитет ще Ви носят само истинските неща.

Мистичната нощ, изпълнена с обещание за хармония.

Нощта на 22.02.2022 също носи уникалната звездна и магична енергия, защото Земята, Марс и Венера ще застанат на една линия. Сливането на двете основни начала в живота – мъжкото и женското, обединени от земната енергия носи идеята за любов, хармония и творчество. Венера – планетата на любовта, творчеството и красотата е подкрепена от Марс – планетата на силата и страстта. Сливането на тези енергии, създадат особен баланс на Земята. Той ще внесе огромните промени, които ще навлязат в живота на милиони хора. На фона на симетричността си, тази дата е напълно подходяща за сватба. Затова има бум на записванията вече в целия свят, независимо от фазата на Луната.

Каква е символиката на Ангелската година 2022?

В допълнение към датата ще разгледаме и символиката на самата година. Според нумерологията това е една Ангелска година – 2022, в която оптимизма и поемането на лична отговорност ще бъдат в баланс и на особена почит. В тази година ще трябва добре да се потрудите, защото нещата няма да Ви идват даром, но всяко добро начинание ще се отплати. Време е да загърбите леността и песимизма и смело да вървите напред. Без колебание и страх от евентуалните  препятствията и лишенията по пътя.

Урокът на трите двойки.

Трите двойки ще искат да се научите да защитавате собствените си ценности и своя свят, но със средствата на дипломатичността. Дошъл е моментът да се доверите на интуицията си и да мислите позитивно. Да спрете да реагирате на всяка конфликтна ситуацията. Енергията на числото поставя мира и диалогичността на първо място. Годината ще изобилства от положителни промени, само ако са постлани с добри намерения. Трите двойки са библейското число, което Ви дарява с вярата в Божественото. Наличието на 0 в числото е допълнителен бонус и ще Ви помага за преодоляването на стресови ситуации. Увереността ще замени съмненията и колебанията. Ще Ви дава сили да вървите напред. Внимавайте, защото има опасност да се превърнете в непоправими оптимисти. Запомнете, че преди всичко трябва да останете фокусирани върху целите си, без да позволявате на другите да диктуват Вашите действия. Ще разберете, че съдбата може да Ви покаже правилния път, който да следвате.

 Също така е своеобразно затваряне на цикъла 222, който от своя страна ще отвори период на нова енергия. Тя ще получи енергиите на други числа – 2, 4, 6, 20, 22 и 222, които ще направят 2022 г. уникална. А Сега да разгледаме значенията на тези числа по отделно:

Цифра 2 – е свързана с Вашите взаимоотношения с другите. С желанието за партньорство, сътрудничество и баланс и способността да разбирате и приемате другия. Независимо от различията, да приемате дуалността на света. Да развивате своята интуиция и емпатия.

Цифра 4 е свързана с поставянето на фундамент, на основа. Структурно число, изискващо упорита работа, дисциплина и практичност.

Цифра 6 – се свързва с творческото изразяване на себе си и потенциал за комуникация. Как общувате с другите.

Числото 20 е много мощно. То съчетава енергията на числото 2 с енергията на 0. Изразява партньорството на по- високо ниво. Асоциира се с чувствителност, съпричастност, емпатия в комуникацията и връзките.

Числото 22 е Царско. То е символ едновременно на материалния и духовен господар.

Числото 222 носи изключителна енергия, много силна комбинация. Това е времето за трансцендиране и трансформиране. На приемане на  съобщение от вселената.

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено